Traficant de droguri, prins cu 2,5 kg canabis, pe care voia să le vândă studenţilor din Timişoara

Un trafican de droguri a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în municipiul Timişoara cu aproximativ 2,5 kilograme de canabis, care fuseseră expediate din Spania printr-o firmă de coletărie, bărbatul intenţionând să vândă drogurile în mediul studenţesc, potrivit DIICOT.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 11:27
Traficant de droguri, prins cu 2,5 kg canabis, pe care voia să le vândă studenţilor din Timişoara

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din BCCO Piteşti, l-au prins în flagrant delict, în municipiului Timişoara, în urma unei livrări supravegheate, pe Andrei Alexandru Dagla, în vârstă de 35 de ani, acesta având asupra sa aproximativ 2,5 kilograme de canabis, potrivit Mediafax.

„Drogurile de risc au fost procurate din Valencia – Spania şi expediate în România prin intermediul unei firme de coletărie, fiind destinate comercializării în mediul studenţesc din municipiul Timişoara”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Valoarea drogurilor a fost estimată la aproximativ 40.000 de euro.

Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Andrei Alexandru Dagla, la propunerea procurorilor DIICOT.

Bărbatul este cercetat pentru trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc.