Traficantul de droguri care a MUŞCAT un poliţist, lăsat în libertate

Dealerul de droguri al vedetelor a fost lăsat în libertate. Unul dintre cei mai vechi traficanti a muşcat un agent şi a spart un geam al maşinii Poliţiei. După ce a făcut un scandal monstru a primit numai interdicţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile.

RomaniaTV.net
09 aug. 2013, 06:37
Traficantul de droguri care a MUŞCAT un poliţist, lăsat în libertate

Constănţeanul oprit miercuri seara de poliţiştii bucureşteni în apropiere de Piaţa Victoriei şi care l-a muşcat de mână pe unul dintre oamenii legii a fost lăsat în libertate de oamenii legii. Bogdan Albu, care în 2007 a fost condamnat la şase ani de închisoare în Dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”, a primit din partea procurorilor interdicţie de a părăsi ţara pentru 30 de zile.

Miercuri seara, Bogdan Albu a fost oprit la un filtru al poliţiei, a intrat în conflict cu oamenii legii şi l-a agresat pe unul dintre aceştia. Constănţeanul a fost prins de poliţişti după ce nu a oprit la culoarea roşie a semaforului, însă la testarea cu etilotest a rezultat că el consumase alcool. În acel moment, bărbatul a devenit foarte violent, a spart un geam al maşinii de poliţie şi a muşcat de mână un agent.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru refuzul recoltării de probe biologice, distrugere de bunuri şi urmează să se stabilescă dacă va fi cercetat penal şi pentru ultraj contra bunurilor moravuri.