Tragedia aviatică de pe Lacul Siutghiol, noi imagini cutremurătoare VIDEO

Proprietarul dronei care a survolat locul tragediei de pe Lacul Siutghiol a facut public al doilea filmuleţ, în care pare să se vadă cum una dintre victime reuşeşte să iasă din apă pentru o fracţiune de secundă, în încercarea de a se salva. La câteva zeci de metri, două bărci cu salvatori încercau să ajungă la victimă.

29 dec. 2014, 12:06
Tragedia aviatică de pe Lacul Siutghiol, noi imagini cutremurătoare VIDEO

O dronă a survolat Lacul Siutghiol la scurtă vreme după ce elicopterul SMURD s-a prăbuşit în apă, pe 15 decembrie, iar toţi cei patru ocupanţi ai aparatului de zbor şi-au pierdut viaţa. Imaginile au fost filmate de la o înălţime de 64 de metri, însă pe noile imagini pare să se vadă cum una dintre victime reuşeşte să iasă la suprafaţă, pentru o fracţiune de secundă.

Citeşte şi ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. Pilotul şi asistenta au murit ÎNECAŢI. Primele date ale anchetei

Primele imagini surprinse de această dronă au fost date publicităţii în urmă cu o săptămână, pe 22 decembrie.

În urma acestei tragedii, Dorel Grădinaru, şeful Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, a fost demis şi, de asemenea, şi-a pierdut funcţia şi prefectul de Constanţa, Radu Volcinschi.

Citeşte şi TERIFIANT. Lacul SIUTGHIOL este blestemat. Ce tragedii aviatice au mai avut loc în acestă APA BLESTEMATĂ FOTO

Drona care a surprins imagini de la locul tragediei unde s-a prăbuşit elicopterul SMURD, pe 15 decembrie, a fost găsită după trei zile, în apropierea zonei unde a avut loc tragedia.

Citeşte şi Elicopter PRĂBUŞIT la Mamaia. Declaraţie TULBURĂTOARE a unui salvator: Dacă aveam bărci de viteză, îi salvam

Elicopterul SMURD la bordul căruia se aflau medicul Laura Vizireanu, în vârstă de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, de 47 de ani, şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, de 42 de ani, s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, potrivit ROMATSA, luni, 15 decembrie, la ora 16.16, la aproximativ 500 de metri de mal. Prima persoană salvată din apa extrem de rece a fost medicul Laura Vizireanu, care a fost resuscitată şi apoi transportată la spital, unde a murit, însă, câteva ore mai târziu. În orele următoare au mai fost găsite trupurile asistentei Gabriela Harton şi pilotului Petre Cătuneanu, pentru care s-au mai încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. În cursul nopţii a fost găsit şi scos din apă şi trupul neînsufleţit al copilotului Claudiu Crăcănel.