TRAGEDIA AVIATICĂ DIN RUSIA ÎN IMAGINI. 31 de oameni au murit VIDEO

Un avion de tip ATR-72 cu 43 de persoane la bord s-a prăbuşit luni în Rusia în regiunea Tiumen, în Siberia, a anunţat agenţia Interfax citând Ministerul pentru Situaţii de urgenţă.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 10:47

Din primele informaţii, avionului ATR-72 s-ar fi prăbuşit din cauza unei erori de pilotaj sau a unei defecţiuni tehnice, a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului de anchetă din Rusia, Vladimir Markin, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

TRAGEDIE ÎN SIBERIA. Un avion cu peste 40 de persoane la bord s-a prăbuşit. 31 de oameni au murit

Ultimul bilanţ al tragediei aviatice din această dimineaţă din Rusia indică 31 de morţi. Potrivit ministerului rus pentru situaţii de urgenţe, 12 persoane au supravieţuit catastrofei. Răniţii au fost duşi la spital, dar, pentru 5 dintre ei, medicii sunt rezervaţi în privinta şanselor de supravieţuire.

Avionul a decolat de pe aeroportul Roşcino către Surgut, o localitate din apropierea munţilor Ural. La scurt timp după decolare avionul a dispărut de pe radar, iar încercările de a contacta piloţii au eşuat. Din primele declaraţii ale martorilor se pare că aeronava ar fi explodat şi s-a rupt în mai multe bucăţi. 200 de salvatori şi 43 de echipaje medicale au venit la locul accidentului .

Salvatorii i-au scos din epavă pe tărgi. Două elicoptere au evacuat majoritatea supravieţuitorilor, este vorba de pasagerii din partea frontală a avionului. Ei au supravieţuit părbuşirii. O femeie este inconştientă, un alt supravieţuitor a murit la scurt timp după ce a fost găsit, restul sunt conştienţi. Majoritatea au fracturi şi răni la cap.

Investigatorii au găsit cutiile negre ale avionului şi vor analiza înregistrările pentru a stabili cauzele prăbuşirii aeronavei. Comisia de investigare este formată din membri ai Poliţiei şi ai Transporturilor. După primele cercetări anchetatorii au emis două ipoteze privind tragedia aviatică. Prima se referă la o posibilă eroare de pilotaj, iar cea de-a doua face referire la o defecţiune tehnică a avionului.


loading...
Partenerii noștri