TRAGEDIA DIN OLTENIŢA: Tinerii au murit INTOXICAŢI cu o substanţă NECUNOSCUTĂ, spun legiştii

Medicii legişti au finalizat necropsiile pe cadavrele celorlalţi doi tineri găsiţi morţi într-o casă din Olteniţa, rezultatele examenelor medico-legale arătând că toţi cei patru tineri au murit intoxicaţi cu o substanţă necunoscută, pe trupurile lor nefiind găsite urme de violenţă.

RomaniaTV.net
30 dec. 2013, 11:13
TRAGEDIA DIN OLTENIŢA: Tinerii au murit INTOXICAŢI cu o substanţă NECUNOSCUTĂ, spun legiştii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, Ramona Tudor, legiştii au finalizat necropsiile pe cadavrele celorlalţi doi tineri găsiţi morţi într-o casă din oraşul Olteniţa, respectiv Elena M., de 17 ani, şi Adrian B., de 21 de ani, rezultatul examenelor medico-legale indicând, la fel ca şi în cazul celorlalţi doi tineri găsiţi morţi, că decesul a fost cauzat de intoxicaţia cu o substanţă necunoscută, iar cadavrele nu prezintă urme de violenţă, informează MEDIAFAX.

Şi în cazul celor doi tineri au fost prelevate probe pentru efectuarea de teste paraclinice – toxicologice, serologice şi histopatologice – analize care vor fi efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti.

Citeşte şi: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul celor patru tineri găsiţi morţi într-o locuinţă din Olteniţa

Duminică, medicii legişti au făcut necropsiile pe trupul Florentinei R. de 17 ani şi al lui Răzvan I., de 20 de ani, rezultatele arătând, de asemenea, că cei doi tineri au murit intoxicaţi cu o substanţă neidentificată, fără ca pe cadavre să fie găsite semne de violenţă.

Prima ipoteză este aceea că decesul celor patru tineri a fost cauzat de intoxicaţia cu monoxid de carbon, în condiţiile în care în casa în care cei patru au murit a fost găsită o butelie cu robinetul în poziţia deschis, care avea montat un arzător artizanal fără flacără.

În casa în care au fost găsiţi tinerii nu există instalaţie de gaz, ci doar o butelie şi sobe cu lemne. Anchetatorii au mai găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate şi mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Cele două fete de 17 ani erau eleve la un liceu din oraş, iar tinerii de 20 şi 21 de ani nu aveau nicio ocupaţie.