TRAGEDIA din UCRAINA: Vă mulţumesc domnule Putin pentru că mi-aţi UCIS scumpul şi UNICUL COPIL

Un olandez îndoliat de moartea fiicei sale în vârstă de 17 ani le-a transmis un mesaj de o ironie muşcătoare celor care, indiferent cine ar fi aceştia, au doborât avionul de pasageri căzut joia trecută în Ucraina. Tatăl îndurerat le adresează 'mulţumiri' pentru că i-au ucis 'scumpul şi unicul copil'.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 15:37
TRAGEDIA din UCRAINA: Vă mulţumesc domnule Putin pentru că mi-aţi UCIS scumpul şi UNICUL COPIL

Un olandez le ‘mulţumeşte’ celor care au doborât avionul malaezian pentru că i-au ucis fiica adolescentă. ‘Vă mulţumesc foarte mult, domnule Putin, domnilor lideri separatişti sau ai guvernului ucrainean, pentru asasinarea scumpului şi unicului meu copil’, punctează Hans de Borst într-o scrisoare publicată luni de media din Olanda.

‘Brusc, ea nu mai este. A fost lovită mortal în mijlocul cerului într-o ţară aflată în război’, adaugă Hans de Borst făcând referire la fiica sa Elsemiek, care mergea în vacanţă în Malaezia.

Citeşte şi Primul ziarist român care a ajuns la locul catastrofei din Ucraina face dezvăluiri cutremurătoare

Avionul 777 al companiei Malaysia Airlines care zbura pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei, într-o zonă controlată de separatiştii proruşi, cu 298 de persoane la bord, dintre care 193 olandezi. Se bănuieşte că avionul a fost doborât de o rachetă, iar acuzaţiile în acest sens îi vizează mai ales pe separatişti, care ar fi folosit o rachetă furnizată de Rusia, care la rândul ei acuză guvernul ucrainean, potrivit Agerpres.

‘Elsemiek urma să-şi dea la anul examenul de absolvire a studiilor secundare, împreună cu cele mai bune prietene ale ei, Julia şi Marina. Era o elevă bună şi dorea să meargă la universitatea din Delft să studieze ingineria civilă’, menţionează tatăl tinerei în scrisoare. ‘Sper că sunteţi mândri că aţi distrus tânăra ei viaţă şi că veţi putea să vă priviţi fără să tremuraţi în oglindă‘, mai adaugă olandezul îndoliat.