Tragedia momentului, o influenceră de succes a murit după o operaţie de liposucţie. Tânăra avea doar 26 de ani

Tristețe uriaşă în Brazilia, la anunţul morţii influencerei Liliane Amorim, în vârstă de 26 de ani. Decesul s-a produs joi, după ce tânăra a petrecut o săptămână într-o unitate de terapie intensivă, din cauza complicațiilor apărute în urma unei intervenţii chirurgicale.

04 feb. 2021, 23:16
Tragedia momentului, o influenceră de succes a murit după o operaţie de liposucţie. Tânăra avea doar 26 de ani

Liliane Amorim efectuase o operaţie de liposucţie în data de 9 ianuarie. Potrivit presei braziliene, la șase zile după intervenţia chirurgicală Amorim a început să se simtă rău şi a ajuns de urgenţă din nou la spital. În ciuda eforturilor medicilor, pe măsură cu trecerea zilelor situația i s-a agravat, astfel că tânăra a murit în zorii zilei de joi.

După toate cele întâmplate, rudele influencerului acuză sistemul medical şi spun că a fost vorba de neglijență din partea chirurgului care a efectuat respectiva liposucţie. De altfel, Débora Helen Santos Araújo, avocatul familiei, spune că medicul a perforat intestinul lui Liliane Amorim în timpul liposucției, ceea ce a generat o infecție care a ajuns să îi provoace acesteia moartea. Potrivit plângerii făcute de familie, la șase zile de la efectuarea intervenției chirurgicale Amorim a început să se plângă de dureri severe și medicul aproape că a ignorat-o „prescriindu-i doar medicamente paliative și analgezice”. „A fost o greșeală foarte gravă. Pe lângă malpraxisul intervenției chirurgicale, a existat neglijență în perioada postoperatorie. Doctorul nu a acordat atenție plângerilor pacientei, care se văita de durere și disconfort”, a insistat avocatul.

Liliane Amorim

Citeşte şi Loredana Chivu, distrusă de operaţiile estetice. Probleme grave de sănătate pentru vedetă

Liliane Amorim era mama unui băieţel de 6 ani.

Cifrele Societății Internaționale de Chirurgie Plastică Estetică (ISAPS) indică faptul că Brazilia ocupă primul loc la nivel mondial în clasamentul procedurilor chirurgicale cosmetice, cu 13,1% din totalul global, liposucția fiind a doua cea mai efectuată chirurgie plastică din țară, după operaţia de creștere a volumului sânilor.

Citeşte şi Româncă moartă în urma unei banale operaţii la Milano. Medic italian acuzat de omor


loading...