Tragedia prin care a trecut Oana Lis în Săptămâna Patimilor. „S-a întâmplat când aveam 13 ani!” VIDEO

Oana Lis îşi aminteşte în fiecare an, în Săptămâna Mare, de una dintre cele mai mari pierderi pe care le-a suferit. Soţia lui Viorel Lis şi-a pierdut mama când avea doar 13 ani!

19 apr. 2022, 13:37
Tragedia prin care a trecut Oana Lis în Săptămâna Patimilor. „S-a întâmplat când aveam 13 ani!” VIDEO
Tragedia prin care a trecut Oana Lis în Săptămâna Patimilor

Tragedia prin care a trecut oana Lis în Săptămâna Patimilor. Soţia fostului edil al Capitalei nu a avut cea mai fericită copilărie. La doar 13 ani, Oana Lis a rămas fără cea care i-a dat viață și ar fi urmat să-i călăuzească pașii în adolescență!

Tragedia prin care a trecut Oana Lis în Săptămâna Patimilor. „S-a întâmplat când aveam 13 ani!”

Mama Oanei Lis a murit chiar înainte de Paște, iar vedeta a fost marcată de această tragedie, ani la rând neputând să se bucure deloc de cea mai mare sărbătoare a creștinătății. „În Săptămâna Mare a murit mama mea, nu o să uit niciodată lucrul ăsta, sunt mai emotivă în perioada asta. Bineînțeles că lumea de sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit când vedeam lume. S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată”, a spus Oana Lis la Prima TV.

Prima imagine cu Viorel Lis după infarct. Oana Lis este din nou fericită: „Motanul meu cu nouă vieți!” FOTO

Soţia lui Viorel Lis nu traversează cea mai liniștită perioadă și asta pentru că fostul primar a avut în ultima perioadă numeroase probleme de sănătate. A făcut complicații din cauza Covid-19, iar de curând a suferit un infarct, pentru care a fost nevoie de o operaţie de urgenţă!

Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Viorel Lis s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate, dar soţia sa i-a fost alături în tot acest timp și l-a susținut de fiecare dată. Oana Lis ținut să-i anunțe pe urmăritorii ei cum se simte acesta, dar și cât de fericiți sunt că a trecut cu bine peste infarct.