Kate Middleton şi Jill Biden, soţia preşedintelui SUA, prima întâlnire cu ocazia summitului G7. Ce i-a dezvăluit despre micuţa Lilibet

Kate Middleton şi Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, au vizitat împreună o şcoală din comitatul britanic Cornwall, unde au discutat cu specialişti din domeniul educaţiei, cu prilejul summitului G7. Ducesa de Cambridge i-a mărturisit soţiei preşedintelui american, Joe Biden, că este nerăbdătoare să o întâlnească pe Lilibet, nepoţica ei venită pe lume în urmă cu o săptămână, deoarece nu a reuşit să o vadă decât prin apel video.

11 iun. 2021, 21:54

Kate Middleton şi Jill Biden au discutat despre educaţie cu profesorii şi elevii de la o şcoală primară din comitatul Cornwall, în prima zi a sumitului G7, desfăşurat în perioada 11-13 iunie în Marea Britanie.

În vârsta de 39 de ani, Ducesa de Cambridge a ales pentru această întrevedere o ţinută elegantă. E vorba despre o rochie peste genunchi, o creaţie a desginerului Alexander McQueen care costă 1.125 de lire sterline, pe care a accesorizat-o cu o geantă L.K. Bennett. În schimb, Jill Biden (70 de ani) a optat pentru culoarea roz.

Chiar dacă s-au întâlnit prima oară, Ducesa de Cambridge şi Prima Doamnă a SUA au vorbit inclusiv despre pasiunile comune.  În timpul vizitei, Jill Biden a făcut cunoştinţă cu iepurele îngrijit de elevi în clasă, iar apoi s-a întâlnit cu premierul britanic Boris Johnson şi cu soţia acestuia, Carrie.

Soţia Prinţului William, mama a trei copii, a purtat discuţii cu Prima Doamnă a Statelor Unite despre abilitarea femeilor, copii şi despre educaţia timpurie în timpul seminar. Kate Middleton este implicată activ în misiunea diplomatică britanică pentru a consolida relaţia cu Statele Unite, în vreme ce premierul britanic pledează pentru a ratifica un acord de liber schimb cu preşedintele american Joe Biden pentru a fi facilitatea călătoriile fără carantinare în această vară, scrie Daily Mail.

Kate Middleton le-a mărturisit reporterilor că este „nerăbdătoare” să o întâlnească pe Lilibet, nepoata ei adusă pe lume în urmă cu o săptămână de Meghan Markle.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle anunţă naşterea celui de-al doilea copil, o fetiţă numită Lilibet Diana Mountbatten-Windsor

Citeşte şi: Prințul Harry şi Meghan nu renunţă la războiul cu presa din Marea Britanie. Ameninţă cu procese inclusiv postul BBC

După vizitarea şcolii, Jill Biden şi preşedintele american, Joe Biden, s-au întâlnit pe o plajă cu premierul britanic Boris Johnson şi soţia acestuia, Carrie, în vreme ce liderii G7 s-au reunit în Carbis Bay, St Ives.

Citeşte şi: Kate Middleton a împrumutat cerceii Reginei Elisabeta a II-a în ultima sa vizită oficială. Imagini cu Ducesa în simulator VIDEO