TRAGEDIA UCRAINA: Un avion indian zbura aproape de aeronava malaysiană când aceasta s-a prăbuşit

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Un avion al companiei Air India zbura la o distanţă destul de redusă de aeronava malaysiană în momentul când aceasta s-a prăbuşit.

RomaniaTV.net
20 iul. 2014, 17:17
TRAGEDIA UCRAINA: Un avion indian zbura aproape de aeronava malaysiană când aceasta s-a prăbuşit

Avionul indian zbura la aproximativ 25 de kilometri de aeronava malaysiană, potrivit cotidianului Times of India. Aparatul de zbor indian zbura de la New Delhi spre Birmingham şi s-a aflat, deasupra Ucrainei, la 25 de kilometri de aeronava malaysiană. Mai mult, piloţii indieni au încercat în repetate rânduri să ia legătură cu echipajul aparatului de zbor malaysian, dar fără succes.

Controlorii de trafic aerian din Ucraina au cerut piloţilor indieni să ia legătura cu aparatul malaysian.

„Piloţii avionului Air India au încercat fără succes să ia legătura cu echipajul malaysian. Când au aflat că avionul a fost doborât, piloţii indieni au fost şocaţi”, a declarat o sursă aeroportuară indiană, citat de cotidianul de la New Delhi.

O FAMILIE ÎNTREAGĂ a pierit în tragedia din Ucraina: Soţii Essers şi copiii lor mergeau să exploreze jungla

Avionul civil Boeing 777, ce aparţinea companiei Malaysia Airlines, s-a prăbuşit pe 17 iulie în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de kilometri de Doneţk. Există indicii că avionul a lovit de o rachetă de către separatiştii proruşi, care controlează acea zonă.

Teza principală, ‘bazată pe mai multe elemente’, este că ‘zborul MH17 a fost probabil doborât de o rachetă sol-aer SA-11 (Buk), lansată de pe teritoriul controlat de separatişti din estul Ucrainei’. Serviciile de securitate ucrainene (SBU) au publicat joi seară interceptarea a ceea ce a fost prezentată drept o conversaţie între doi lideri rebeli după examinarea locului prăbuşirii.

Avionul zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de pasageri şi membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Cum arată ARMA cu care a fost doborât avionul malaezian FOTO şi VIDEO