Tragedie! Basistul şi managerul trupei au murit într-un accident oribil. Totul a fost filmat şi a devenit viral pe reţele

Trupa pop indoneziană Seventeen a fost lovită de tsunami după erupţia vulcanului Anak Krakatau, în timp ce susţinea un concert în aer liber la Tajung Leesung, pe insula Java. Imagini cu momentul în care scena a fost luată de val au apărut pe reţelele de socializare.

24 dec. 2018, 06:46
Tragedie! Basistul şi managerul trupei au murit într-un accident oribil. Totul a fost filmat şi a devenit viral pe reţele

Riefian Fajarsyah, solistul trupei, a postat ulterior un filmuleţ pe Instagram, în care i-a anunţat pe fani, plângând, că basistul şi managerul grupului au murit. „I-am pierdut pe basistul Bani şI pe managerul Oki Wijaya. Andi (toboşarul) şi Herman (chitaristul) şi Ujang (din staf) nu au fost găsiţi. Vă rog să vă rugaţi pentru ca soţia mea Dylan să fie găsită curând. Restul sunt în siguranţă, deşi au răni şi oase rupte. Vă rog, rugaţi-vă pentru ca soţia mea Dylan, Andi şi Herman şi Ujang să fie găsiţi repede”, a spus el, potrivit The Guardian şi CNN.

În momentul în care a fost lovită de tsunami, trupa Seventeen cânta la un eveniment organizat de compania de electricitate PLN.

Cel puţin 168 de persoane au murit şi peste 700 de oameni au fost răniţi, sâmbătă seară, în urma tsunamiului provocat de erupţia vulcanului Anak Krakatau, în Indonezia.