Mircea Bravo, implicat într-un accident, în Bihor. Vloggerul ar fi ațipit la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp. Mircea Bravo: Mircea Bravo, prima reacție după accident: ”Un şoc puternic, mașina este avariată grav”

Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp. Din primele date, vloggerul ar fi adormit la volan. În momentul accidentului, în autoturism se mai afla soția lui. În urma accidentului rutier, o pasageră din autoturism a fost transportată la spital.

04 dec. 2023, 12:13

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineaţă, în Bihor.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier”, a transmis Poliția Beiuș.

Potrivit polițiștilor, Mircea Bravo ar fi pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, apoi a lovit un stâlp de electricitate.

Citește și: Porsche Cayenne, zdrobit între tramvai și piciorul Pasajului Basarab. Șoferul teribilist a forțat semaforul: „A intrat pe linia de BMW”

”Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice”, au mai transmis polițiștii.

În momentul accidentului în mașină se mai afla și soția lui Mircea Bravo, Georgiana, dar şi Lenuţa Moldovan din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii în videoclipurile lui, potrivit BIHOREANUL.ro.

Citește și: O tânără de 24 de ani a murit și alți trei tineri au fost grav răniți într-un accident în Suceava

”În urma impactului, o femeie, pasageră în autoturism, a suferit leziuni aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș”, a mai transmis Poliția Beiuș.

Influencerul a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri, ambele rezultate fiind negative.

 

Mircea Bravo, prima reacție după accident: Doar un şoc puternic

Mircea Bravo a reacţionat, luni, pe pagina sa de Instagram, în urma accidentului pe care l-a provocat.
“Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic”, a scris Mircea Bravo, precizând că mașina este ”avariată grav”.

 

Sursa foto bihon.ro