Tragedie cruntă pe şosea. Un camion a pierdut frânele şi a explodat. Au fost confirmaţi 12 morţi şi 31 de răniţi

Un camion a pierdut frânele şi a explodat. Șoferul care se deplasa dinspre Hatay spre Ankara a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un TIR, apoi a ricoșat pe sensul opus și a lovit nouă mașini și două microbuze.

07 mai 2023, 11:14
Tragedie cruntă pe şosea. Un camion a pierdut frânele şi a explodat. Au fost confirmaţi 12 morţi şi 31 de răniţi
Un camion a pierdut frânele şi a explodat

Un camion a pierdut frânele şi a explodat. Accidentul teribil a avut loc sâmbătă, 6 mai, în jurul orei locale 19.00, în Hatay, unul dintre orașele grav afectate de cutremurul din luna februarie, din Turcia.

Până la acest moment, bilanțul tragic al accidentului se ridică la 12 persoane decedate și 31 rănite.

Citeşte şi: Cutremur după cutremur în ultimele ore. Avertismentul cercetătorului care a prezis teribilul seism din Turcia

Un camion a pierdut frânele şi a explodat

Potrivit primelor informații din cadrul anchetei, camionul a pierdut frânele, care ulterior au explodat, ducând la incendiul vehiculului. Patru alte vehicule au fost distruse de flăcări.

Autoritățile au trimis la fața locului numeroase echipe de intervenție, inclusiv jandarmerie, poliție, pompieri și 22 de ambulanțe.

Le doresc mila lui Dumnezeu față de cetățenii noștri care și-au pierdut viața și condoleanțe rudelor lor. Vom face tot posibilul pentru a ne asigura că răniții își recapătă sănătatea cât mai curând posibil. Le doresc numai bine cât de curând„, a declarat Ministrul turc al sănătății, Fahrettin Koca.

Echipă de fotbal din Turcia implicată într-un accident

Echipa de fotbal Alanya Kestelspor a fost implicată într-un accident rutier, în apropiere de Alanya. Jucătorii și stafful care i-a însoțit se întorceau spre casă, după ce sâmbătă, Alanya Kestelspor a învins în deplasare Yeşilyurt Ofspor, scor 1-0.

Oficialii clubului au confirmat că 15 persoane au fost rănite. Este vorba despre antrenorul principal, antrenorul secund şi 13 jucători. Cei 15 au fost transportaţi la spitale din zonă.

Din fericire nu au existat pierderi de vieţi”, a transmis conducerea clubului turc. Unul dintre fotbalişti a fost dus la un spital din Antalya pentru a fi operat, iar alt jucător a fost deja operat la alt spital.