Tragedie fără limite! O femeie a descoperit că era însărcinată la doar câteva ore după ce soțul ei a murit într-un accident rutier. „Ultimul cadou pe care i l-a oferit”

Un bărbat de doar 23 de ani a murit într-un accident tragic. Familia îngenuncheată de durere a fost martora unui miracol. La doar câteva ore după trecerea în neființă a bărbatului, soția aceasta a aflat că este însărcinată.

08 mai 2023, 23:12
Tragedie fără limite! O femeie a descoperit că era însărcinată la doar câteva ore după ce soțul ei a murit într-un accident rutier. „Ultimul cadou pe care i l-a oferit”

O femeie a trecut prin clipe cumplite după ce soțul ei s-a stins din viață într-un accident de neimaginat. La doar câteva ore de la evenimentul tragic, femeia a aflat că este însărcinată.

Citește și: Autocar cu 32 de pasageri s-a răsturnat pe „drumul morții”. A fost activat Planul roșu de intervenție

La doar 23 de ani, bărbatul s-a stins din viață în mod tragic. Evenimentul devastator a avut loc, după ce unul din fii săi s-a urcat în camionul lui și a tras de schimbătorul de viteze, care era defect. Camionul l-a lovit pe bărbat din plin. În momentul în care copilul a tras de schimbătorul de viteze, camionul a luat-o la vale pe panta pe care se afla și i-a lovit mortal pe tatăl său și a rănit-o grav pe bunica sa, informează The Mirror.

Jonathan a fost declarat mort la fața locului, iar bunica sa, Sonia a fost dusă de urgență la spital cu ajutorul unui avion. Aceasta este încă internată, dat fiind că a fost rănită extrem de grav. La doar o zi după moartea tragică a soțului ei, Daisy Rodriguez a necesitat de urgență îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost transportată la spital. După ce i-au fost efectuate mai multe analize, femeia a aflat că este însărcinată. Familia a fost profund emoționată de acest miracol, despre care au afirmat că a fost „ultimul cadou” al lui Jonathan pentru femeia pe care a iubit-o enorm.

„Împreună au crescut doi băieți tineri. Și-au iubit tatăl. El a fost modelul lor și cel mai bun prieten. Jonathan și-a iubit familia și i-a pus întotdeauna pe primul loc înainte de orice altceva”, a declarat cumnata lui.

Bărbatul de 23 de ani a murit într-un accident tragic

„Pe 6 mai 2023 a avut loc un accident devastator la casa surorii mele Daisy Rodriguez. Sora mea împreună cu soțul ei și familia lui reparau curtea, când a avut loc tragedia. În timp ce lucra la curte, un camion care era parcat lângă casă s-a rostogolit către curte. Soțul surorii mele, Jonathan Rodriguez, alături de mama sa Sonia Rodriguez, au încercat să împiedice vehiculul să continue să se rostogolească în curtea care se află pe o pantă. Dar, din păcate, eforturile lor i-au făcut să fie zdrobiți de camion. Paramedicii au sosit și au încercat să-l resusciteze pe Jonathan, dar acesta a fost declarat mort la fața locului. Mama lui, Sonia, a fost transportată la spital și în prezent așteaptă mai multe intervenții chirurgicale. Jonathan avea 23 de ani și avea o viață plină de vise. Cei care l-au cunoscut pe Jonathan știu că a fost un soț grozav și un tată uimitor pentru cei doi băieți ai săi. A muncit din greu pentru a oferi familiei sale viața frumoasă pe care o aveau. Viața lui a fost scurtată drastic, lăsând în urmă soția și copiii săi de trei și cinci ani. Propria sa familie a suferit și pierderea unui fiu și a unui frate în timp ce aștepta vești despre mama lui”, a declarat Sara, cumnata bărbatului.

Din această tragedie cumplită, a apărut și un miracol. Sora lui Daisy a povestit cât de greu este pentru aceasta, pentru că pe de-o parte este bucuria faptului că va aduce pe lume un sufelt, iar pe de altă parte există suferința faptului că Jonathan nu va putea niciodată să îl strângă în brațe.

„Sora mea a fost internată la urgență aseară din cauza unor complicații. După ce a făcut niște teste, i s-a spus că este în prezent însărcinată. Ultimul cadou pe care i l-a oferit Jonathan surorii și nici nu știau asta”, a spus femeia.

Citește și: Accident grav în Ialomița, la Sinești. SMURD a intervenit cu elicopterul pentru a salva victimele