Tragedie fără margini în ajun de sărbători! Șapte membri ai unei familii au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Șapte membri ai unei familii au murit intoxicați cu monoxid de carbon, în Minnesota, SUA. Potrivit primelor informații survenite de la autorități, ar fi fost vorba de un accident.

23 dec. 2021, 22:46
Tragedie fără margini în ajun de sărbători! Șapte membri ai unei familii au murit intoxicați cu monoxid de carbon

O tragedie cumplită a lovit o familie din statul Minnesota, SUA, unde șapte membrii ai unei familii au murit intoxicați cu monoxid de carbon, în propria locuință.

Tragedie pe şosea, 13 morţi după coliziunea dintre un microbuz şi un camion. Este unul dintre cele mai grave accidente de anul acesta, din Ucraina

Din primele informații ale Poliției reiese că a fost vorba de un accident. Teribila descoperire a fost făcută de rudele familiei, care s-au deplasat pâna la locuința din sudul orășelului Moorhead, deoarece nu mai știau nimic de aceștia de câteva zile, notează ABC News.

Autoritățile nu cunosc momentan cauza tragediei și nici când anume a avut loc, dar au precizat că trei dintre copiii familiei nu au fost vineri la școală.

Șeful poliției, Shannon Monroe, a spus că monoxidul de carbon ar fi putut să provină fie din cuptorul casei, fie de la o dubă, aflată în garaj.

Deocamdată nu s-a descoperit vreo defecțiune la cuptorul familiei. Moore a spus că se fac teste suplimentare pentru a determina dacă victimele aveau cianura de hidrogen în sânge, ceea ce ar indica că ar fi implicată duba, dar aceste teste ar putea dura până la opt săptămâni.

Tragedie în Mexic: 53 de migranţi morţi şi 54 de răniţi după ce un TIR s-a răsturnat

Tragedie în Mexic. Autorităţile mexicane spun că cel puţin 53 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite după ce un camion de marfă care transporta migranţi din America Centrală s-a răsturnat.

Tragedie bizară. Un cunoscut vlogger și-a pierdut viața la doar cinci zile după ce și-a asigurat fanii că nu a murit!

TIR-ul s-a răsturnat în provincia Chipas, notează abcnews. Biroul procurorului general federal a declarat că trei dintre răniţi sunt în stare critică. Luis Manuel Moreno, şeful biroului de apărare civilă din statul Chiapas, a declarat că aproximativ 21 dintre răniţi aveau răni grave şi au fost transportaţi la spitale locale.

Victimele par a fi imigranţi din America Centrală, dar naţionalitatea lor nu a fost confirmată deocamdată. Moreno a relatat că unii dintre supravieţuitori au spus că sunt din ţara vecină, Guatemala.

Unul dintre supravieţuitori, Celso Pacheco din Guatemala, a declarat că tirul mergea cu viteză şi a pierdut controlul sub greutatea oamenilor din interior. Pacheco a spus că la bord se aflau migranţi din Guatemala şi Honduras şi a estimat că la bord se aflau între opt şi zece copii mici. El a spus că încerca să ajungă în Statele Unite, dar că acum se aşteaptă să fie deportat în Guatemala.