Tragedie fără margini! O cunoscută femeie de afaceri şi mamă a trei copii a murit după ce a încercat să îşi facă un selfie

O nouă tragedie provocată de dorinţa de a avea cele mai frumoase fotografii de tip selfie. O femeie din America, cunoscut om de afaceri şi mamă a trei copiii, a murit în timp ce se afla în vacanţă.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 13:20
Tragedie fără margini! O cunoscută femeie de afaceri şi mamă a trei copii a murit după ce a încercat să îşi facă un selfie

Dina Stephanie Espinosa era o femeie de afaceri de succes și mama a trei copii din California, Statele Unite. Aceasta a murit, după ce a alunecat în Lacul Tahoe și a fost luată de curenții puternici de apă.

„Am fost moartă pentru 37 de secunde”. Povestea cutremurătoare a unei femei 

Femeia, în vârstă de 35 de ani, se afla pe o stâncă în momentul tragediei. La scurt timp, autoritățile au reușit să recupereze trupul femeii.

„Încerca mereu să se bucure de fiecare moment. Ea apare în toate amintirile mele. Este sora mea mai mare, dar a fost mai mult ca o mamă”, a spus sora femeii.

„În fiecare an sunt oameni care își găsesc sfârșitul înecați aici”, este avertismentul autorităților pentru cei care vizitează Lacul Tahoe.

Cutremurător. Şi-a găsit fata de 18 ani moartă în cadă după un zgomot ciudat. Paramedicii nu au reuşit resuscitarea