Tragedie fără margini. O fetiță de nouă zile a murit de COVID. Mama nu era vaccinată

O fetiță de numai nouă zile din Marea Britanie a murit de COVID. Mama copilei era nevaccinată și se infectase cu Sars-Cov-2 în timpul sarcinii.

10 nov. 2021, 17:04
Tragedie fără margini. O fetiță de nouă zile a murit de COVID. Mama nu era vaccinată

O fetiță, pe nume Ivy-Rose, de numai 9 zile din Marea Britanie s-a stins din viață după ce a contactat virusul Sars-Cov-2 pe când era făt, de la mama infectată.

Copila s-a născut prematur, cu 14 săptămâni înainte de termen și a devenit una dintre cele mai tinere victime care au decedat din cauza COVID, în Marea Britanie.

Mama micuței, Katie Leeming, era nevaccinată și contactase COVID în timpul sarcinii. Specialiștii recomandă gravidelor să se vaccineze, deoarece acest fapt a demonstrat că scade exponențial riscul de transmitere a coronavirusului de la mamă la făt.

Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o râpă de la marginea localității

Familia fetiței decedate este de condiție modestă și a fost nevoită să încredinţeze unui prieten organizarea unei de donaţii online prin intermediul platformei GoFundMe, pentru a plăti cheltuielile de înmormântare.

În Regat, după câteva ezitări iniţiale, Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) a recomandat vaccinarea împotriva Covid şi pentru femeile însărcinate, cu excepţia cazului în care medicul de familie a specificat altfel, relatează Mediafax.

Fetița româncă, abandonată într-un spital din Italia, după ce s-a îmbolnăvit de Covid, e cerută înapoi de mama ei

O fetiță pe nume Sara, a cărei mamă este româncă, a fost abandonată la doar patru luni, fiind bolnavă de COVID-19, chiar de cea care i-a dat viață.

Femeia a revenit la un an de zile după această teribilă întâmplare să-și ceară copilul înapoi. Între timp micuța a fost încredințată unei familii adoptive, după ce s-au înregistrat numeroase cereri pentru ea, în Sicilia.

Povestea Sarei este una extrem de tristă. Anul trecut, în plină pandemie, pe când copila avea doar 4 luni și era confirmată cu virusul SARS-CoV-2, a fost abandonată la spitalul de copii din Palermo.

O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster

Mama fetiței a dat-o pe aceasta unei cunoștințe de-ale ei, pentru a se întoarce în România, unde sora ei decedase, însă femeia la care Sara a fost lăsată a refuzat să mai aibă grijă de ea, după două luni.

Fetița născută dintr-o relație extraconjugală și nerecunoscută de tatăl său a fost abandonată la spital și îngrijită de medici, înainte ca un tribunal să îi găsească o familie iubitoare.

Mama sa biologică, arestată la întoarcerea în Sicilia, s-a opus adopției. ,,Nu am vrut să o abandonez. O vreau înapoi, e fiica mea”, a declarat aceasta în instanță.

Acum se așteaptă decizia Curții de Apel, care va stabili definitiv dacă Sara se va întoarce la mama ei naturală, sau va rămâne în grija părinților adoptivi, relatează SpyNews.ro.


loading...