Tragedie fără margini. O studentă de 21 de ani s-a întors de la serviciu şi s-a culcat. A doua zi, nu s-a mai trezit

O studentă din Prenton, Marea Britanie a murit în somn după ce s-a întors de la serviciu. Demi-Lea Dawson a fost diagnosticată cu cu epilepsie în urmă cu trei ani, însă nu a suferit nicio convulsie în ultimele 18 luni și nu avea stări de rău în timpul nopții.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 06:09
Tragedie fără margini. O studentă de 21 de ani s-a întors de la serviciu şi s-a culcat. A doua zi, nu s-a mai trezit

Cu o seară înaninte de deces, Demi s-a întors de la locul de muncă, unde avea un program part-time, și s-a dus direct la culcare. A doua zi, aceasta a fost găsită de către mama ei, care a observat că fata încă nu s-a trezit.

Cauza morții nu este cunoscută până în prezent, însă a fost deschisă o anchetă în acest caz. Cu o zi înaninte de înmormânare, Demi va fi adusă acasă pentru a petrece o ultimă seară alături de familie, urmând ca înmormântarea să aibă loc pe 17 iunie.

Citește și: Noi detalii despre studenta moartă în cămin la Timişoara. Legiştii au stabili ce s-a întâmplat cu nepoata preşedintelui Ugandei 

”Este greu să pierdem pe cineva oricând, dar să ne pierdem copilul în mijlocul acestei pandemii Covid este și mai greu. Ne-a spulberat pe toți” , a povestit o rudă a studentei.

Atât Demi, cât și familia acesteia sunt respectați în comunitatea în care locuiesc. Vecinii, dar și compania la care lucrează tatăl studentei au donat bani pentru înmormântare și vor pregăti cu baloane, flori și panglici, stradă pe care locuiește aceasta.  

„Comunitatea și oamenii care au cunoscut-o au strâns aproximativ 5.000 de lire sterline, este absolut uimitor.  Tatăl lui Demi  lucrează ca poștaș pentru Royal Mail și au donat 2.500 de lire sterline pentru înmormântare. Vom lega panglici, baloane și flori pe stradă și îi vom oferi trimiterea pe care o merită” , a povestit un vecin.

Conform măsurilor de distanțare socială, în capelă este permis accesul pentru doar 25 de persoane, însă cimitirul este suficient de mare pentru a permtie accesul unui număr mai mare de persoane.