Tragedie imensă în fotbalul românesc: Un fotbalist în vârstă de 19 ani a murit într-un accident rutier. Maşina s-a făcut scrum după impactul cu un stâlp

Fotbalistul în vârstă de 19 ani, Darius Sârbu, sportiv legitimat la ACS Petrosport, a fost implicat într-un accident de circulație extrem de grav.

21 aug. 2023, 20:33
Tragedie imensă în fotbalul românesc: Un fotbalist în vârstă de 19 ani a murit într-un accident rutier. Maşina s-a făcut scrum după impactul cu un stâlp

Tragedie imensă în sportul românesc. Fotbalistul în vârstă de 19 ani, Darius Sârbu, sportiv legitimat la ACS Petrosport, a fost implicat într-un accident de circulație extrem de grav, care a dus la o tragedie șocantă. În urma coliziunii violente a vehiculului în care se afla cu un stâlp, tânărul jucător a fost ars de viu.

Primele declarații ale tatălui lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai. ”Suntem devastați. L-am ridicat de la morgă, ce am văzut nu poate fi descris”

În data de 20 august, Darius Sârbu, care era înregistrat la ACS Petrosport, a fost implicat într-un grav accident rutier, însă din nefericire nu a supraviețuit. Incidentul a avut loc pe strada Mihai Bravu din Ploiești, iar circumstanțele care au condus la această tragedie sunt profund tulburătoare. În vehicul se aflau 3 persoane, dar doar una dintre ele a reușit să supraviețuiască. Conform informațiilor preliminare, șoferul în vârstă de 18 ani ar fi intrat în coliziune cu un stâlp, iar ulterior mașina a luat foc din cauza impactului. Cele două persoane decedate au încercat să părăsească vehiculul, dar din nefericire au fost victimile unui incendiu, pierzându-și viețile în circumstanțe tragice.

„Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot cu vârsta de 18 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a fost anunțul celor de la IJP Prahova.

Doliu în lumea folclorului românesc. Patru interpreți de de muzică populară au murit în urma tragicului accident de la Suceava