Tragedie imensă! Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani. Avocatul său a anunțat că s-a sinucis

Lil Loaded, rapperul american cunoscut pentru melodia "6locc 6a6y", a încetat din viață marți, la vârsta de 20 de ani, a anunțat avocatul său.

02 iun. 2021, 09:48
Tragedie imensă! Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani. Avocatul său a anunțat că s-a sinucis

Tragedie imensă! Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani. Ashkan Mehryari, avocatul cântăreţului, a declarat că Dashawn Robertson (numele real al artistului) s-a sinucis, însă legiștii nu au anunțat până acum cauza morții, informează CNN.

Tragedie imensă! Un celebru rapper a murit la vârsta de 20 de ani

„Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri”, a declarat Ashkan Mehryari. Rapperul trebuia să se prezinte marți în fața judecătorilor, într-un dosar în care este acuzat de omor. În octombrie 2020, el a fost arestat în legătură cu împușcarea prietenului său Khalil Walker, în vârstă de 18 ani.

Tragedie la Kanal D. A murit unul dintre protagoniștii emisiunii prezentate de Andreea Mantea

O celebră actriţă a murit la vârsta de 57 de ani din cauza unui infarct

Tragedie în lumea filmului. Romy Walthall a murit pe 19 mai, la Los Angeles, a spus actorul şi regizorul Morgan Krantz. Născută pe 16 septembrie 1963, în Pasadena (Texas), Romy Walthall şi-a început cariera în industria divertismentului în 1980, când a câştigat un concurs de frumuseţe. A semnat apoi un contract cu Ford Models şi a lucrat o perioadă în Europa. S-a mutat în Los Angeles şi a devenit actriţă, uneori sub numele Romy Windsor.