Tragedie în Ajunul Crăciunului. Soprana Maria Macsim Nicoară a murit

Soprana Maria Macsim Nicoară a murit după o lungă suferintă cauzată de accidentul pe care l-a avut în casă, în luna mai, când a căzut pe scări. Din primele informatii, se pare ca artista ar fi murit de embolie pulmonară.

24 dec. 2020, 08:15
Tragedie în Ajunul Crăciunului. Soprana Maria Macsim Nicoară a murit

Tragedie în Ajunul Crăciunului. Maria Macsim Nicoară, soprana care era în stare gravă după ce a căzut pe scări în luna mai, a murit.

Tragedie în Ajunul Crăciunului. Soprana Maria Macsim Nicoară a murit după 7 luni de suferinţă

Potrivit primelor informații, aceasra a murit din cauza unei embolii pulmonare, scriu cei de la bzi.ro.

După teribilul accident casnic, Maria Macsim Nicoară a fost operată de mai multe ori. Ultima intervenție chirurgicală a avut-o în septembrie. De când a fost externată, artista nu a mai mers acasă la soțul ei, rudele femeii au luat-o la Bacău. De altfel acestea au și cerut ordin de protecție împotriva soțului femeii.

În cazul accidentului artistei, a fost deschis un dosar penal, însă anchetatorii au bătut pasul pe loc. Deși au audiat zeci de martori printre care și mai multe rude, cea mai importantă declarație nu au avut-o pentru că artista nu și-a revenit.

Citeşte şi Dezvăluiri cutremurătoare despre soţul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: „Avea vânătăi pe corp şi mi-a spus că soţul era violent”

Ce este embolia pulmonară, boala de care a murit soprana

O embolie pulmonară este un blocaj al uneia sau mai multor artere care alimentează plămânii. Acest blocaj este cel mai adesea cauzat de un cheag de sânge (flebita sau tromboză venoasă) care se deplasează la plămâni din altă parte a corpului, foarte des de la picioare.

Embolia pulmonară poate apărea şi la oameni sănătoși. O embolie pulmonară poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate. Tratamentul prompt cu medicamente anti-coagulante poate reduce considerabil riscul de deces