TRAGEDIE în Argeş. Un bebeluş de 3 luni a murit înecat după ce a regurgitat. Mama nu avut telefon pentru a suna la salvare la timp

Un bebeluș de 3 luni, din Argeș, a murit sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.00, după ce i s-a făcut rău. Din nefericire, medicii au fost anunțați cu întârziere despre starea copilului și nu au mai putut să-l salveze.

01 apr. 2018, 05:42
TRAGEDIE în Argeş. Un bebeluş de 3 luni a murit înecat după ce a regurgitat. Mama nu avut telefon pentru a suna la salvare la timp

Se pare că Ambulanța a sosit prea târziu pentru că mama bebelușului de 3 lui nu a avut telefon să sune la 112, relatează ziarulargesenilor.ro.

Citeşte şi Sfârşit tragic pentru un tânăr de 17 ani. A fost găsit mort lângă calea ferată

Bebelușul, un băiețel care locuia într-un adăpost de o cameră, la Titesti, zona Valea Manastirii, cu mama lui în vârstă de 16 ani și sora acesteia de 14 ani, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate.

Mama băiețelului de 3 luni, o adolescentă de 16 ani, din Valea Mănăstirii, a observat la 5 dimineața că fiul ei nu mai respiră. Pentru că nu avea telefon, ea s-a dus la un vecin și a sunat la 112.

Vecinul la care a apelat a urcat pe un deal pentru a suna autoritățile, pentru că acasă nu are semnal de telefonie mobilă.

Din primele informații, bebelușul s-a înecat când a regurgitat, însă ce s-a întâmplat cu certitudine se va stabili în urma autopsiei.