Tragedie în Argeş. O fata de 10 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon în baie

Cauza morţii va fi stabilită în urma efectuării autopsiei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

16 dec. 2022, 22:00
Tragedie în Argeş. O fata de 10 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon în baie

Tragedie în Argeş.  „Din păcate, s-a declarat decesul fetiţei în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns. Posibil intoxicaţie cu fum sau gaz într-o baie”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

ISU Argeș transmite că fetița s-a intoxicat cu fum sau gaz. Când au ajuns, copila nu se mai afla în baie. “Din păcate, s-a declarat decesul fetiței în vârstă de 10 ani. I s-au efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, însă fără răspuns”, a transmis ISU Argeș.

O elevă de 16 ani a fost găsită inconștientă în toaleta liceului, după ce ar fi consumat substanțe interzise
“În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, a transmis și IPJ Argeș.

Conform aceleiaşi surse, cauza morţii va fi stabilită în urma efectuării autopsiei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Un bărbat din Argeș a murit înghețat de frig în casă

Un bărbat din Valea Mare Pravăţ de 54 de ani, cunoscut în zonă, nu a mai fost văzut de câteva zile de localnici. Aceştia au sesizat poliţiştii din localitate care l-au găsit mort în pat, potrivit ziartopdearges.ro.

Bărbatul se numeşte Marius Boncoi, iar de săptămâna trecută, vecinii nu l-au mai văzut. Acestuia îi fusese adusă corespondenţa, iar dacă Marius nu a răspuns când l-au strigat vecinii, aceştia au intrat la bănuieli, astfel ca miercuri localnicii au sunat la autorităţi.

Se înmulţesc alarmant înjunghierile între elevi! Un nou caz ŞOCANT în Sibiu GALERIE FOTO
La casa bărbatului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că Marius era decedat probabil de câteva zile. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transferat la SML, urmând să i se efectueze necropsia şi să se stabilească împrejurările în care a survenit decesul.