Tragedie în Argeş. Un tânăr de 25 de ani, proaspăt căsătorit, a murit în accident. Se întorcea din Franţa

Tânărul Ștefan Ionuț Zamfiroaia conducea o autoutilitară de transport marfă, se întorcea din Franța, din prima lui cursă.

11 ian. 2022, 19:26
Tragedie în Argeş. Un tânăr de 25 de ani, proaspăt căsătorit, a murit în accident. Se întorcea din Franţa

Tragedie în Argeş. lacrimi de durere  în comuna Stolnici, după ce un tânăr de 25 de ani a murit într-un grav accident de circulație. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 5.30, pe raza localității Margina, jud. Timiș, pe DN 68A. Tânărul Ștefan Ionuț Zamfiroaia conducea o autoutilitară de transport marfă, se întorcea din Franța, din prima lui cursă. Un moment nefast și…a intrat în coliziune cu un autotren care ar fi circulat regulamentar.

EXCLUSIV | Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. Uluitor cum l-a convins să coboare: „Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!”

„Un tânăr de 25 de ani a condus o autoutilitară pe DN 68A dinspre Margina spre Coșava, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa pe sensul opus de mers, condus de un bărbat de 55 de ani. În urma impactului conducătorul atoutilitarei a decedat, iar conducătorul tirului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind și acesta rănit”, a transmis IPJ Timiș.

Un moment de neatenţie şi o şoferiţă de 22 de ani a fost spulberată de tren IMAGINI şocante
Tânărul mort era din Stolnici, proaspăt căsătorit, în urma lui rămânând o familie spulberată de durere.