Tragedie în armată. Militar mort pe terenul de fotbal

Un militar din Sălaj a murit la 37 de ani, după ce i s-a făcut rău în timp ce juca fotbal cu prietenii. Acesta era căsătorit şi avea o fetiţă de opt ani.

26 iun. 2022, 11:23
Tragedie în armată. Militar mort pe terenul de fotbal
Tragedie în armată. Sergent mort în timp ce juca fotbal

Tragedie în armată. Sergentul Adrian Gui a murit la doar 37 de ani, în urma unui atac de cord suferit pe terenul de fotbal. A fost transportat de urgentă la spital, acolo unde medicii au încercat să-l resusciteze. Totul a fost în zadar.

Tragedie în armată. Sergent mort în timp ce juca fotbal

Citeşte şi Două decese îndoliază medicina românească: „O inimă bună a încetat să mai bată”

Adrian făcea parte din Regimentul 69 Artilerie Mixtă „Silvania”. Acesta activa în cadrul Batalionului 315 Artilerie ,,Simion Bărnuțiu”. Adrian a lăsat în urma lui o soţie îndurerată şi o fetiţă de doar opt ani.

”Militarii și personalul civil contractual din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă ‘Silvania’ își exprimă profundul regret la trecerea în neființă a colegului nostru.

A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, corect și devotat instituției. ntregul colectiv al Regimentului 69 Artilerie Mixtă ‘Silvania’ transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și își exprimă regretul pentru pierderea camaradului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul oficial al Regimentului.

Citeşte şi S-a stins din viaţă o legendă a muzicii. Managerul anunţă un deces „neaşteptat”


loading...
Partenerii noștri