Tragedie în Bistriţa-Năsăud! Copilul de 5 ani căzut într-un pârâu a murit. Mesajul sfâşietor al tatălui. „Trebuia să fiu acasă”

Copilul de cinci ani, care a căzut miercuri într-un pârâu din localitatea Rodna din Bistriţa-Năsăud, a murit în cursul serii la spital. Medicii au încercat mai multe ore să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost zadarnice. Sfâşiat de durere, tatăl său plecat să muncească în străinătate a scris un mesaj emoţionant pe Facebook: "Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrățișez fiul. Din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile".

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 04:58
Tragedie în Bistriţa-Năsăud! Copilul de 5 ani căzut într-un pârâu a murit. Mesajul sfâşietor al tatălui. „Trebuia să fiu acasă”

Băieţelul de cinci ani a fost dus miercuri seara la spital de un echipaj de terapie intensivă al SMURD, în stop cardio-respirator, cu hipotermie şi politraumă.

Copilul a căzut cu bicicleta în pârâul Izvor din localitatea Rodna, de pe un pod. Trupul său a fost purtat de apă aproape 500 de metri în aval, de unde a fost scos mai apoi de localnici, notează Agerpres.

Echipajele SMURD deplasate la locul intervenţiei l-au găsit pe copil inconştient, în stop cardio-respirator. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare

Edilul comunei Rodna, Valentin Grapini, a precizat că băiatul locuia cu mama şi bunicii săi.

Potrivit Bistriţeanul, tatăl copilului s-ar afla în Spania şi caută cu disperare un mijloc de transport cu care să ajungă în țară pentru a-și conduce pe ultimul drum băiețelul de numai 5 ani.

„Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrățișez fiul. Din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer și nu l-am putut îmbrățișa. Ultimul lui cuvânt când am vorbit cu el a fost că mă iubește și mă așteapta acasă. Dumnezeu să-l aibă sub pază!”, a scris tatăl băiatului pe Facebook.

Nelu Tătaru crede că vaccinarea anti-COVID nu ar trebui să fie obligatorie