Tragedie în Botoșani! O femeie imobilizată la pat a fost arsă de vie într-un incendiu care i-a cuprins locuința

Incident tragic în Botoșani. O femeie în vârstă de 70 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu cumplit care i-a cuprins casa. Bătrâna era imobilizată la pat și din păcate, nu a putut fi salvată.

14 oct. 2022, 21:11
Tragedie în Botoșani! O femeie imobilizată la pat a fost arsă de vie într-un incendiu care i-a cuprins locuința

Incident grav în Botoșani. O femeie în vârstă de 70 de ani a fost arsă de vie într-un incendiu care i-a cuprins vineri locuinţa.

Citește și Accident cumplit pe DN22A. O femeie în vârstă de 53 de ani a murit şi o altă persoană a fost rănită

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, vecinii femeii au fost cei care au dat alarma. Oamenii au încercat să o ajute pe femeia imobilizată la pat să iasă din casă, însă din păcate, nu au reuşit.

„Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit. La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”, au precizat oficialii ISU, potrivit Agerpres.

Incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs la o priză amplasată în apropierea patului în care se afla victima.

Citește și Accident cu nouă victime în Iaşi. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat