Tragedie în Clanul Cămătarilor. Cum a murit unul dintre cei mai de temut interlopi din România (FOTO)

Veste oribilă în familia Cămătarilor. Unul dintre cei mai respectați interlopi din România a murit, în această săptămână. 

16 iun. 2023, 08:46
Tragedie în Clanul Cămătarilor. Cum a murit unul dintre cei mai de temut interlopi din România (FOTO)

Familia lui Sile și Nuțu Cămătaru se află în doliu, după decesul lui Sandu Cuba, unchiul lui Bebe Cămătaru. Cuba a început să se impună pe străzile din București imediat după Revoluție. Încă din tinerețe, Cuba a reușit să se facă remarcat ca un mare bătăuș.

Cuba a practicat boxul. Era unul dintre cei mai talentați, dar a agățat rapid mănușile în cui, pentru „a se dedica” unei „cariere” infracționale. Jafurile au reprezentat un mod de viață pentru interlop. Încă din adolescență, Cuba a fost trimis la școala de corecție, dar programul de reeducare nu a avut succes.

Celebrul „bombardier” nu a fost vecin cu Sile și Nuțu Cămătaru, deci nu a locuit în cartierul bucureștean Rahova, considerat „al doilea cel mai rău famat cartier al Capitalei”. Cuba a trăit în zona Unirii, aproape de Arestul Central al Poliției Capitalei.

Cum a murit interlopul Sandu Cuba, unul dintre cei mai periculoși cămătari din România

Celebrul pungaș al Capitalei s-a confruntat cu dependența de alcool. Din acest motiv, el a suferit de o boală hepatică, care l-a răpus, scrie SpyNews.

Sandu Cuba începuse să țină un regim adecvat, urma un tratament, dar a murit tânăr, când abia trecuse de vârsta de 60 de ani.

La priveghiul celebrului interlop au participat celebrul Ion Balint, cunoscut publicului larg drept Nuțu Cămătaru, nepotul lui Cuba, Bebe Cămătaru, respectiv toți membrii clanului Cămătaru, aflați în libertate, mai precizează sursa citată.