Tragedie în Cluj! Doi polițiști, soț și soție, au murit, după ce mașina lor s-a izbit de o cisternă. Erau proaspăt căsătoriți și mergeau în luna de miere

Șoselele din România sunt adevărate gropi ale morții! Nu este zi în care cel puțin un român să nu își piardă viața într-un accident rutier devastator. Duminică dimineață, doi tineri polițiști din Cluj, proaspăt căsătoriți, care mergeau în luna de miere, au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de o cisternă.

25 iun. 2023, 16:42
Tragedie în Cluj! Doi polițiști, soț și soție, au murit, după ce mașina lor s-a izbit de o cisternă. Erau proaspăt căsătoriți și mergeau în luna de miere
Tragedie în Cluj! Doi polițiști, soț și soție, au murit, după ce mașina lor s-a izbit de o cisternă.

Doi polițiști, soț și soție, au murit, după ce mașina lor s-a izbit de o cisternă. Sfârșit tragic pentru doi tineri polițiști de 23 și respectiv 24 de ani, soț și soție, proaspăt căsătoriți.

Citește și Accident cumplit la Bistriţa, tânărul de 19 ani a murit pe loc. Alţi doi morţi, de 30 de ani, la Cluj, coliziuni grave pe toate şoselele în weekend

Doi polițiști, soț și soție, au murit, după ce mașina lor s-a izbit de o cisternă

Duminică dimineață, tinerii care mergeau în luna de miere, au murit la ieșire din localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului, din județul Cluj, după ce mașina lor a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o cisternă care circula regulamentar.

„La data de 25 iunie, în jurul orei 08.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Tot duminică, sase persoane, între care şi un copil, au fost rănite într-un accident care a avut loc pe drumul naţional DN15, în localitatea Pângăraţi, județul Neamţ.

Trei mașini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit violent. La scurt timp de la producerea accidentului, la fața locului, s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD TIM şi EPA, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

„În urma evenimentului rutier, şase persoane, dintre care un minor, au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Pompierii din cadrul ISU Neamț au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, dar şi pentru curăţarea carosabilului.

În aceste momente, poliţiştii au deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii incidentului.

Citește și Accident grav! Bunicul care s-a răsturnat cu maşina este de negăsit VIDEO