Tragedie în Deva! Tănărul care s-a împuşcat în cap a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţe

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara a declarat că tâmărul de 29 de ani, din Deva, care s-a împuşcat accidental în cap cu o armă artizanală, a decedat sâmbătă după-amiază la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului judeţean. 

RomaniaTV.net
21 mart. 2020, 17:05
Tragedie în Deva! Tănărul care s-a împuşcat în cap a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţe

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor  şi muniţiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Tânărul de 29 de ani, din Deva, s-a împuşcat în cap, sâmbătă după amiază, cu o puşcă artizanală, fiind transportat la unitatea de primiri urgenţe cu leziuni în zona frontală, în stare de inconştienţă, dar cu funcţii vitale.

Citeşte şi: Deva, primul oraş din Romania care va primi ajutor din China în lupta cu coronavirusul!

„În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a utilizat necorespunzător o armă de foc artizanală, provocându-şi vătămări corporale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii faptei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Un echipaj al Ambulanţei şi unul de la SMURD au acordat victimei primul ajutor, după care bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva.

„La sosirea echipajului de prim-ajutor bărbatul prezenta puls, tensiune, dar era inconştient. Prezenta o plagă prin împuşcare la nivel frontal, la frunte, cu vizualizarea substanţei cerebrale. A fost stabilizat la faţa locului de către echipajul SAJ cu medic, în colaborare cu SMURD, şi a fost transportat la UPU Deva”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.