TRAGEDIE în familia unuia dintre cei mai cunoscuţi impresari români. Fiica sa a decedat. „Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”

Zi de doliu în lumea fotbalului românesc, după ce fiica impresarului Dumitru Tudor a murit în Franţa, din cauze necunoscute momentan, anunţă Bzi.ro.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 13:43

Dumitru Tudor, alias „Mitica Ciorba”, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, a făcut miercuri un anunţ sfâşietor, pe pagina sa de Facebook, conform sursei citate. Mirela, fiica impresarului Dumitru Tudor a murit departe de ţară, în Franţa. În urmă cu 11 ore, Mirela publicase o melodie pe contul ei de Facebook şi nimic nu avea să prevestească vestea sfâşietoare pentru familie şi apropiaţi.

Astăzi, am primit o veste cumplită! Scumpa mea faţă, Mirela, a murit în Franţa.

„De ce, Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”, a fost mesajul sfâşietor al impresarului. Momentan, nu se ştie încă care au fost motivele care au dus la o asemenea tragedie.

În urmă cu câţiva ani, Anamaria Pordan şi Laurenţiu Reghecampf l-au acuzat pe impresar de şantaj. La vremea respectivă, Mirela i-a luat apărarea tatălui ei şi a fost extrem de afectată din cauza situaţiei în care se afla Mitica Ciorba.

„Sunt foarte îngrijorată pentru ce va urma. Nu poţi să atentezi la viaţă şi la libertatea unui om în acest hal. Anamaria a făcut un gest josnic, demn de persoana ei. Tata are nişte condiţii impuse de instanţă cu privire la Lutu, dar vă asigur că Ionuţ Lutu a ştiut de această manevră cu siguranţă şi l-a lucrat pe tata. Cu trei zile înainte a venit la restaurant, a vorbit cu tata şi când a ieşit afară a fost auzit de un angajat cum spunea cuiva la telefon şi îi spunea: a pus botul fraierul, putem să-l lucrăm, în câteva zile îl facem!. Asta mi-a spus angajatul”, au fost declaraţiile Mirelei la Cancan TV.

În fotbalul românesc, Dumitru Tudor este un nume mare, fiind printre primii impresari de fotbalişti, care a apărut în peisaj, undeva în primii ani după Revoluţie. El a fost fotbalist în anii 70–80 la Rapid, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti şi Delta Tulcea.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Cornel Dinu. „Toţi râd de el! Nu îl mai bagă nimeni în seamă!”

Sursa foto:  Cancan