Tragedie în Ialomiţa! Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită în urma unui accident cumplit petrecut marți, după ce un autoturism a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Vlădeni, din județul Ialomița. 

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 10:59

Potrivit informațiilor primite, la fața locului au intervenit o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ.

„Pentru salvarea victimelor, doi adulţi, au acţionat salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia, Garda Ţăndărei, cu o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD, încadrate cu şapte pompieri, şi un echipaj SAJ Ialomiţa. Paramedicii şi cadrele medicale au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, un tânăr de 21 ani, găsit în stare de inconştienţă, care a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitate, şi o persoană de sex feminin cu vârsta de 18 ani, care a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, celelalte trei persoane refuzând examinarea”, a declarat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.