Tragedie în Iaşi! Doi fraţi au murit după ce au mâncat struguri stropiţi cu insecticid FOTO

Cei doi fraţi în vârstă de un an şi jumătate şi trei ani, au murit dupa ce au mâncat struguri din propria curte stropiţi cu insecticid. Mama lor a trăit clipe cumplite atunci când şi-a privit copiii murind în timp ce aştepta ambulanţa. 

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 05:18
Tragedie în Iaşi! Doi fraţi au murit după ce au mâncat struguri stropiţi cu insecticid FOTO

Tragedia s-a petrecut în comuna Coarnele Caprei din judeţul Iaşi. O familia şi pierdut într-o singură zi ambii copii. 

Citeşte şi: Tragedia în Mangalia. Doi fraţi au murit în timp ce se aflau la pescuit. Cei doi s-au electrocutat VIDEO

Cei doi fraţi ar fi mâncat struguri din curte în ziua de vineri, iar aceştia ar fi fost stropiţi, spune mama acestora. Sâmbătă, la doar 24 de ore, copiii s-au simţşit rău, iar mama a sunat imediat la 112. 

Din păcate, copilul de un an şi jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare, iar fratele lui de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. 

Citeşte şi: O fetiţă de un an şi jumătate a căzut în Dunăre. A fost salvată în ultima clipă

„Elicopterul la misiunea primara de la Coarnele Caprei a gasit copilul in stop cardio respirator. A fost intubat si ventilat mecanic, a fost resucitat timp de 45 de minute, fara raspuns, astfel ca s-a declarat decesul”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic-sef UPU SMURD pentru Ziarul de Iasi.

În cursul zilei de azi, la Institutul de Medicină Legală, se va stabili cu exactitate motivul decesului în urma necropsiei celor doi micuţi. Din primele informaţii oferite de medici, se presupune că cei doi ar fi decedat din cauza unei intoxicaţii cu insecticide, scrie BZI.