Tragedie în Italia. Sora antrenorului lui Napoli a murit la doar 37 de ani

Doliu în familia Gattuso. Francesca Gattuso, sora fostului fotbalist de la AC Milan şi actual antrenor al lui Napoli, a murit la doar 37 de ani. Suferea de o boală gravă şi era internată la terapie intensivă de patru luni.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 18:54
Tragedie în Italia. Sora antrenorului lui Napoli a murit la doar 37 de ani

Spitalizată încă din luna februarie a anului 2020, Francesca Gattuso a pierdut lupta cu viaţa şi a decedat, marţi, 2 iunie. Sora lui Gennaro Gattuso era foarte bolnavă şi a fost internată acum câteva luni la terapie intensivă, la un spital din Varese, informează telekomsport.

AC Milan, clubul pentru care Gattuso a scris istorie, i-a transmis sincere condoleanţe „pitbullului” şi familiei sale. „Francesca Gattuso şi-a înfruntat boala cu forţă şi energie, pe care o aducea şi la Milanello în fiecare zi. Rino, imensa durere pe care o simţiţi tu şi familia ta este de asemenea a noastră! Odihneşte-te în pace, Francesc”, a scris AC Milan pe contul de Twiiter.

Presa din Italia şi nu numai şi-a exprimat, la rândul său, condoleanţele faţă de drama pe care o trăieşte familia Gattuso.

Citeşte şi: Anunţ URIAŞ pentru MICROBIŞTI. Când vor revenii spectatorii pe stadioane în LIGA 1