Şoc în lumea afacerilor din România. Patronul a murit la 1.00 noaptea, era internat cu Covid la Colentina

Ovidiu Cristescu, patronul firmei Semiramis din Pitești, a decedat la vârsta de 46 de ani. Conform presei locale, era nevaccinat.

11 oct. 2021, 10:27
Şoc în lumea afacerilor din România. Patronul a murit la 1.00 noaptea, era internat cu Covid la Colentina

Patronul firmei Semiramis, firmă de transport internaționa, din Pitești, Ovidiu Cristescu, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Familie din Piteşti, atacată cu RANGA de un tâlhar. Soţia se află în comă. Cum arată agresorul
Acesta era infectat cu Covid și se afla în stare gravă la spital în ultimele zile. Era internat în Colentina de aproape două săptămâni. A luat o formă gravă și nu a reușit să biruie boala.

Ce spune Alexandru Rafila despre un posibil lockdown în România: „Nu am luat măsurile în timp ca să nu ajungem în această situație catastrofală”

În momentul de față, și soția patronului se afla internată la spital, fiind și ea testată pozitiv cu virusul SarsCov-2.
Vă reamintim că în 2015, cei doi soți au trecut pe lângă moarte după ce un hoţ a pătruns în locuinţa lor, iar soţia afaceristului argeşean a fost grav rănită. Ulterior, agresorul a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.

Vestea șocantă a venit după tragedia din familia Jugănaru, o altă familie cunoscută în lumea afacerilor din Pitești.

Ovidiu Cristescu avea 46 de ani, nu ar fi fost vaccinat, iar decesul a survenit noaptea trecută.

Accident teribil, omul de afaceri a murit pe loc, soţia este la spital în stare gravă

Atacaţi de un tâlhar în 2015

În luna mai 2015, soții Cristescu au trecut printr-o traumă severă atunci când un tâlhar a intrat în casă cu fața acoperită și înarmat cu o rangă atacându-i. Mai întâi a lovit-o pe soția acestuia, după care s-a năpustit peste omul de afaceri care dormea. La întreaga scenă au asistat cei doi copii ai familiei, , cărora atacatorul nu le-a făcut nimic. Pe femeie a surprins-o pe terasa vilei. A lovit-o cu putere și a lăsat-o aproape fără suflare, apoi a mers în dormitorul casei unde bărbatul dormea împreună cu unul dintre copii. Atacatorul a plecat după ce i-a lăsat pe cei doi soți într-o baltă de sânge. Camelia Cristescu a fost rănită grav la cap, a fost în comă și a fost internată într-un spital la București. Ovidiu Cristescu a fost rănit, dar nu atât de grav ca soția lui.

Tragedie în Pitești. Fotograful vedetelor, în sicriu sigilat

Tot în acest weekend au pierdut din cauza virusului SARS CoV-2 cunoscutul fotograf Gheorghe Jugănaru și soția acestuia Valeria. Cei doi au fost înmormântați duminică, în județul Teleorman.

Gheorghe Jugănaru, în vârstă de 74 de ani, a fost confirmat cu coronavirus și a ajuns la spital, în stare gravă. Acesta a decedat vineri la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești. Sâmbătă, a murit și soția sa, Valeria Jugănaru. Cei doi nu aveau copii. Sicriele celor doi au fost depuse la Capela Cimitirului Sfântul Gheorghe acolo unde cunoscuții au putut aduce un ultim omagiu. Înmormântarea celor doi soți a avut loc ieri în satul Beuca, județul Teleorman. Gheorghe Jugănaru a fost cel mai cunoscut fotograf al Piteștiului 80′-90′ iar după revoluție, studioul său a funcționat în incinta Teatrului Alexandru Davila, cu care maestrul a colaborat o perioadă îndelungată.

https://www.youtube.com/watch?v=_CxpkP8Fmaw


loading...
Partenerii noștri