Tragedie în lumea filmului. Actriţa a murit subit la 29 de ani

Actrița sud-coreeană Kim Mi-soo, din serialul Snowdrop, a murit subit la doar 29 de ani, fără se se spună care a fost cauza deceseului.

06 ian. 2022, 11:31
Tragedie în lumea filmului. Actriţa a murit subit la 29 de ani

Tragedie în lumea filmului. Actrița sud-coreeană Kim Mi-soo a murit, miercuri, la vârsta de 29 de ani, informează NBC News.

„Kim ne-a părăsit brusc pe 5 ianuarie. Vă rugăm să vă abțineți de la a răspândi zvonuri sau speculații false, astfel încât familia să poată plânge în liniște”, se arată într-un comunicat emis de agenția Landscape, cea care o reprezenta pe actriță.

Incendiu devastator, 13 persoane au murit arse de vii. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Philadelphia

Kim a captat recent atenția publicului pentru interpretarea rolului unui personaj secundar – Yeo Jung-min – în drama romantică Snowdrop, a cărei acțiune se desfășoară în 1987 și care prezintă povestea de dragoste dintre doi studenți.

Șapte din cele 16 episoade au fost difuzate înainte de moartea ei, filmările pentru serial fiind, însă, încheiate.
Doliu în televiziune! A murit actrița Betty White, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 100 de ani
Kim Mi-soo a avut, de asemenea, o carieră de succes ca model.  În afară de „Snowdrop”, Kim Mi-soo, care s-a născut la 16 martie 1992, a mai jucat în „Memories”, „Kyungmi’s World”, „Human Luwak”, „Hi Bye, Mama!” și „Into the Ring”.
„Snowdrop”, serial produs de TBC Studios și Drama House, care a avut premiera la 18 decembrie 2021, este o melodramă romantică. Acțiunea se desfășoară în 1987, când în Coreea de Sud are loc mișcarea pro-democrație.Serialul a stârnit controverse acerbe cu privire la acuratețea sa istorică, alegerea cântecelor și reprezentarea nord-coreenilor.