Tragedie în Mangalia. O fetiţă de doi ani şi şapte luni a murit după ce a căzut de la etajul trei

O fetiţă în vârstă de doi ani şi şapte luni a murit, vineri, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Mangalia. În acest caz poliţiştii au deschis dosar pentru ucidere din culpă. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 11:30
Tragedie în Mangalia. O fetiţă de doi ani şi şapte luni a murit după ce a căzut de la etajul trei

Potrivit primelor informaţii, fetiţa în vârstă de doi ani şi şapte luni era acasă cu mama ei în momentul în care a căzut pe fereastra de la bucătărie. Un echipaj de ambulanţă, un SMURD B şi elicopterul SMURD s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. 

La sosirea medicilor, fetiţa se afla în stare critică, a intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Copilul a fost transportat în curs de resuscitare la Spitalul Municipal Mangalia, acolo a fost continuat protocolul, dar fetiţa nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Copil de nouă ani, în stare gravă după ce o placă de beton a căzut peste el

Un copil în vârstă de nouă ani din judeţul Dâmboviţa a fost rănit după ce o placă din beton a căzut peste el, vineri după-amiază. Cazul a fost preluat de Parchet, procurorii urmând a stabili cine se face vinovat pentru incident, în cadrul unui dosar în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul s-a produs în localitatea Bălteni din judeţul Dâmboviţa.

Copilul de nouă ani a fost prins sub o placă de beton care s-a prăbuşit peste el, în timp ce se juca în zona unei clădiri dezafectate. La locul incidentului au fost trimise echipaje de prim ajutor din cadrul ISU, însă localnicii au reuşit să îl scoată pe micuţ înainte de sosirea echipajelor de salvatori. Acesta a fost preluat şi transportat la spital cu o ambulanţă SMURD.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz”, informează Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Citeşte şi Accident tragic! O fetiţă de doar trei ani a fost rănită şi transportată la spital