TRAGEDIE în Mehedinţi. Un bebeluş a murit după ce a ars de viu într-un incendiu VIDEO

O tragedie cumplită s-a produs, joi dimineaţă, în Drobeta Turnu Severin. Un bebeluş de un an şi 10 luni a murit ars de viu, iar altul a ajuns în stare gravă la spital. Garsoniera în care se aflau a fost cuprinsă de un incendiu violent. Copiii se aflau singuri în casă, iar vecinii au sunat la 112, informează România TV.

26 nov. 2015, 08:00
TRAGEDIE în Mehedinţi. Un bebeluş a murit după ce a ars de viu într-un incendiu VIDEO

Alarma a fost dată de un vecin. Când au văzut fumul gros care a cuprins blocul, oamenii şi-au luat copiii în braţe şi au ieşit din case.

Unul dintre bebeluşi a fost scos din garsonieră de un vecin. Avea arsuri grave pe faţă şi pe corp şi a fost transportat la spital cu ambulanţa. Abia după ce pompierii au stins focul, în locuinţă a fost găsit trupul unui alt bebeluş de un an şi 10 luni. Copilul nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Citeşte şi INCENDIU de amploare într-un hotel din Mamaia VIDEO

„Pompierii au intervenit pentru căutarea şi salvarea unor eventuale victime, deoarece holurile blocului erau inundate cu fum. S-au evacuat aproximativ 40 de persoane, locatarii acestui bloc. După ce incendiul a fost stins, în interiorul garsonierei a fost găsit trupul unei alte victime, un copil de aproximativ 1 an şi 10 luni”, au declarat reprezentanţii ISU.

Este pentru a treia oară când blocul este cuprins de flăcări. La primele două incendii a ars în întregime acoperişul, iar într-unul dintre cazuri o copilă de 14 ani şi-a pierdut viaţa.

Citeşte şi Incendiu PUTERNIC în Capitală. Două case au fost cuprinse de flăcări VIDEO