Tragedie în Penitenciarul Botoşani. Un deţinut s-a spânzurat în celulă

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani s-a sinucis în celulă. Bărbatul a fost găsit spânzurat, iar în ciuda intervenţiei imediate a personalului medical, nu a mai putut fi salvat, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de unitatea de detenţie.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 13:10

Administraţia penitenciarului a procedat la informarea familiei persoanei decedate, judecătorului de supraveghere, precum şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citeşte şi: Povestea lui Onorel Lupu, evadatul care terorizează localnicii din Prahova de o lună. A devenit coşmarul poliţiştilor

„Astăzi (n.r.- luni), cu ocazia efectuării apelului de dimineaţă, s-a constatat că o persoană privată de libertate a săvârşit un act de suicid, prin spânzurare. Personalul medical al Penitenciarului Botoşani a intervenit pentru resuscitarea acesteia, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă, prin serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 07.35”, precizează Penitenciarul Botoşani.