Tragedie în Portul Constanța! Un bărbat a fost lovit mortal de o locomotivă

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 58 de ani. Acesta a fost lovit mortal de o lovomotivă în Portul Constanța.

02 mai 2023, 12:26
Tragedie în Portul Constanța! Un bărbat a fost lovit mortal de o locomotivă

Bărbatul de 58 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să traverseze calea ferată în noaptea de luni spre marți, a transmis Poliția Constanța.

Citește și Alina, tânăra mamă supraviețuitoare a tragediei din râul Mureș, și-a pierdut copilul și soțul pentru totdeauna: „De ce mi i-ai luat, Doamne, cu ce ți-am greșit?! Nu voi putea trăi niciodată fără ei”

„La data de 2 mai, în jurul orei 0.30, polițiști din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constața, s-a produs un accident feroviar. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers”, a transmis PJ Constanța.

În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat. Poliția a întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Citește și Bianca, o ieșeancă care a rămas paralizată pe viață, a devenit medic. Povestea impresionantă a tinerei care a luptat până a reușit: „Determinarea s-a născut cu lacrimi. A însemnat multă muncă și multe sacrificii”