TRAGEDIE în România. A murit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat

Fratele jandarmului din Teleorman a decedat chiar în ziua în care Adrian a fost înmormântat. Marian a fost resuscitat pe malul bălţii Grabu după ce a căzut în apă, iar duminica s-a stins în spital.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 14:51
TRAGEDIE în România. A murit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat

Tragedie în satul Teleormanu din judeţul Teleorman, unde trei tineri au fost scoşi vineri din lacul Grabu. Doi dintre aceştia au murit la faţa locului, al treilea fiind reanimat şi transportat la spitalul din Alexandria. Din păcate, acesta a murit duminică, chiar în ziua în care fratele lui mai mic era înmormântat.

Citeşte şi: Tragedie în Telorman. Consilierul primarului şi un jandarm, înecaţi în Balta Grabu. A treia persoana se zbate între viaţă şi moarte

Doi frați, Adrian și Marian, 34, respectiv 37 de ani, împreună cu un vecin în vârstă de 18 ani, au mers vineri la balta Grabu și nu s-au mai întors. Salvatorii au fost chemați și cei trei au fost găsiți inconștienți, cel mai probabil intoxicați cu carbid. Nu e clar încă dacă ei sunt cei care au folosit carbid pentru a bracona, sau, cum susțin mai mulți localnici, au fost acolo și au strânși peștii morți și i-au îngropat, intoxicându-se într-un cplugăr unde fusese aruncat carbidul.

Adrian, 34 de ani, jandarm la București, și adolescentul de 18 ani, n-au putut fi resuscitați de medicii, în vreme ce Marian, 37 de ani, consilier al primarului din Teleormanu, a fost dus în stare gravă la spitalul din Alexandria.

Din păcate, tânărul a murit duminică, în urma unui stop cardio respirator, nemaiputând fi resuscitat. Prin urmare, familia şi-a pierdut ambii băieţi, după ce părinţii l-au îngropat pe Adrian, duminică, acum se pregătesc să-l înmormânteze și pe fiul lor mai mare, Marian.