Tragedie în România: tânărul îndrăgostit s-a aruncat în fața trenului

Eveniment cumplit petrecut în Argeș. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului după o ceartă cu fosta iubită.

28 ian. 2023, 11:42
Tragedie în România: tânărul îndrăgostit s-a aruncat în fața trenului

Gest extrem făcut de un bărbat în vârstă de 29 de ani. Tânărul din județul Argeș s-a certat cu fosta iubită, a plecat cu mașina femeii, pe care a abandonat-o unei căi ferate din Pitești, iar apoi s-a aruncat în fața trenului.

Polițiștii au deschis o anchetă, în urma evenimentului macabru:

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş, potrivit agenției News.

 

Verdictul Poliției

 

În urma sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenţia poliţiştilor din structurile rutiere şi de ordine publică aflaţi în teren, mai precizează sursa citată.

„Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcţiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren”, a mai precizat sursa citată.

În urma tragediei se desfăşoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc. Surse judiciare au precizat că femeia cu care s-a certat tânărul este fosta sa iubită.