Tragedie în Sâmbăta Mare. Un om a murit, iar alţi trei au fost răniţi în urma unui carambol

O tragedie a avut loc în Sâmbăta Mare, la ieşirea din Timişoara. Un om a murit și alți trei au fost răniți, după ce trei maşini s-au ciocnit.

01 mai 2021, 13:41
Tragedie în Sâmbăta Mare. Un om a murit, iar alţi trei au fost răniţi în urma unui carambol
Tragedie în Sâmbăta Mare. Un om a murit, iar alţi trei au fost răniţi în urma unui carambol

Tragedie în Sâmbăta Mare. Accidentul s-a produs la ieşire din Timişoara, după ce un şofer de taxi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens.

Tragedie în Sâmbăta Mare. Un om a murit pe loc

Un şofer de taxi, care se îndrepta spre Timişoara dinspre Şag, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, acolo unde a intrat într-un camion care circula regulamentar.

„Cred că a adormit la volan pentru că într-un metru m-am trezit că intră brusc în mine. Am rămas fără roata din față stânga”, a declarat șoferul camionului, potrivit pressalert.ro.

În urma impactului, șoferul camionului a pierdut controlul asupra volanului, în acesta intrând un autoturism Volkswagen.

Potrivit primele informaţii, taximetristul a murit pe loc. Trei persoane au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital.

Circulația în zonă este deviată pe șoseaua de lângă DN6. La fața locului, mai multe echipaje de la Poliția Rutieră fac cercetări.

Citeşte şi Accident terifiant la o competiţie off-road în Apuseni! Victimele sunt voluntari care au ajutat la găsirea avionului cu care s-a prăbuşit Adrian Iovan

Bolid rupt în două în urma unui accident cumplit. Şoferul de 34 de ani a murit pe loc

Accidentul s-a petrecut la ieşire din Comanda, judeţul Constanţa. Tânărul în vârstă de 34 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului puternic, maşina s-a rupt în două, iar şoferul a murit pe loc. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tânărului, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi Accident grav pe Valea Oltului. Cinci persoane au fost rănite

https://www.youtube.com/watch?v=DPgZkgH_wVE&t=20s