Tragedie în sediul Guvernului. Un angajat a murit în timpul serviciului

Un angajat de la Secretariatul General al Guvernului, responsabil cu Situațiile de Urgență a murit în timpul programului.

14 mart. 2023, 11:24
Tragedie în sediul Guvernului. Un angajat a murit în timpul serviciului

Gabriel Angelescu este angajatul care și-a pierdut viața în timpul serviciului. Bărbatul în vârstă de 52 de ani se afla la muncă în momentul în care a căzut din picioare în biroul său de la Palatul Victoria.

Colegii lui au sunat la numărul de urgență 112 și medicii au încercat în zadar să-l resusciteze pentru a-i salveze viața. După 50 de minute de resuscitare, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul lui Gabriel Angelescu.

Citește și: A fost găsit mort în această dimineaţă. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat: „Se aşteaptă rezultatele necropsiei”

Gabriel Angelescu era un colonel foarte apreciat, a lucrat în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. A lucrat în trecut și la  MAI, era detașat la Secretariatul General al Guvernului, unde avea funcția de consilier.

Citește și: A început bătaia pe ministere! PSD vrea să păstreze Transporturile și să cedeze Justiția și Fondurile UE, după rotativă – EXCLUSIV