Tragedie în showbiz. A murit chiar în ultima zi a anului, nu a mai apucat Anul Nou. Fiica ei murise în 2003, tot de cancer

A murit Anita Pointer, una dintre membrele grupului The Pointer Sisters. Anita Pointer a fost înconjurată de familie în casa ei din Beverly Hills în ultimele clipe ale vieţii, a declarat publicistul Roger Neal.

01 ian. 2023, 16:11
Tragedie în showbiz. A murit chiar în ultima zi a anului, nu a mai apucat Anul Nou. Fiica ei murise în 2003, tot de cancer
A murit Anita Pointer, una dintre membrele grupului The Pointer Sisters

Anita Pointer, una dintre membrele Pointer Sisters, câştigătoare a mai multe trofee Grammy, a cărei serie de hituri pop, country şi R&B în anii 1970 şi 1980 a inclus „I’m So Excited”, „Jump (For My Love)” şi „Fire”, a murit de cancer la vârsta de 74 de ani, a anunţat agentul ei, citat de Reuters.

Pointer era înconjurată de familie în casa ei din Beverly Hills când a murit sâmbătă, a declarat Roger Neal.

„Suntem profund întristaţi de pierderea Anitei, dar şi consolaţi ştiind că acum este cu fiica ei Jada, iar surorile ei June şi Bonnie sunt în pace. Ea a fost cea care ne-a ţinut pe toţi aproape şi împreună atât de mult timp. Dragostea ei pentru familia noastră va trăi în fiecare dintre noi”, a arătat familia într-o declaraţie.

Primul român care a murit în accident în 2023. A fost spulberat de o mașină în timp ce traversa pe la trecere. Val de accidente în prima zi a Noului An
Grupul şi-a început activitatea în formulă de duet, cu June şi Bonnie în 1969 şi a devenit în curând un trio, când Anita a renunţat la slujba ei de secretară pentru a se alătura grupului, potrivit unei biografii oficiale. Mai târziu, surorile Pointer au devenit mai târziu un cvartet cu Ruth, singura dintre surorile cântăreţe originale încă în viaţă, deşi Bonnie a părăsit grupul la sfârşitul anilor 1970 şi au devenit din nou un trio. Surorile Pointer au şi doi fraţi, Fritz şi Aaron.

 

Fiica Anitei, Jada, a murit în 2003, ceea ce a determinat-o pe Anita să se ocupe de creşterea nepoatei sale, Roxie McKain Pointer.

Surorile au crescut cântând în biserica tatălui lor, un predicator din Oakland, California.

A murit Keenan Cahill. Este vestea teribilă a finalului de an. Lumea divertismentului, în doliu!
Albumul lor de debut, în 1973, a produs primul lor single de succes, Yes We Can Can Can. Printre hiturile lor mai mari se numără Fire în 1978, He’s So Shy în 1980, Slow Hand în 1981 şi Neutron Dance, Automatic and Jump în 1983. I’m So Excited din 1982 rămâne un standard.