TRAGEDIE în Turcia: Cel puţin 157 de MORŢI şi SUTE de dispăruţi într-o MINĂ

Cel puţin 20 de mineri şi-au pierdut viaţa din cauza unei explozii produse într-o mină de cărbuni din vestul Turciei şi alţi aproape 400 au rămas blocaţi sub dărâmături, a semnalat marţi un deputat turc, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
13 mai 2014, 16:41
TRAGEDIE în Turcia: Cel puţin 157 de MORŢI şi SUTE de dispăruţi într-o MINĂ

UPDATE: Cel puţin 157 de mineri au murit şi câteva sute au rămas blocaţi în subteran după o explozie care a avut loc marţi într-o mină de cărbuni situată în provincia Manisa din vestul Turciei, a anunţat primarul din localitate, potrivit AFP.

‘Potrivit datelor oficiale, bilanţul morţilor se ridică la 157, iar cel al răniţilor la 75’, a declarat primarul oraşului Manisa, Cengiz Ergun, pentru postul de televiziune CNN Turk. Agenţia oficială pentru gestionarea dezastrelor AFAD anunţase anterior că 17 mineri şi-au pierdut viaţa în accident.

 

Cel puţin 20 de mineri şi-au pierdut viaţa din cauza unei explozii produse într-o mină de cărbuni din vestul Turciei şi alţi aproape 400 au rămas blocaţi sub dărâmături, a semnalat marţi un deputat turc, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Alţi 30 sunt răniţi, a precizat pentru NTV Muzaffer Yurttas, potrivit căruia cei 20 au murit asfixiaţi sau arşi ca urmare a unei explozii care a provocat prăbuşirea unor galerii.