Tragedie în Ungaria, şapte migranţi care fugeau de poliţie au murit într-un accident. Maşina în care se aflau s-a izbit de o casă

Şapte persoane au murit şi patru au fost rănite după ce o maşină cu numere de înmatriculare sârbe care transporta migranţi s-a izbit de o casă luni seară în Ungaria.

14 dec. 2021, 09:30
Tragedie în Ungaria, şapte migranţi care fugeau de poliţie au murit într-un accident. Maşina în care se aflau s-a izbit de o casă

Accidentul s-a produs după ce şoferul autovehiculului a refuzat să oprească la un control al poliţiei în oraşul Morahalom, în apropiere de graniţa dintre Ungaria şi Serbia.

Mașina, care transporta 10 migranți și se îndrepta spre orașul Szeged, s-a izbit într-o casă și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs luni seară, la ora locală 23.40 (ora 00.40, ora României). După impact, vehiculul s-a oprit la aproximativ 20 de metri de locul accidentului. Partea din spate a monovolumului a fost distrusă, iar părți din mașină au fost împrăștiate pe drumul principal, transmite police.hu.

Citeşte şi Tragedie în Mexic: 53 de migranţi morţi şi 54 de răniţi după ce un TIR s-a răsturnat IMAGINI ŞOCANTE

Polițiștii au spus că șoferul, care a fost și el rănit, a fost reținut și împotriva lui urmează să fie demarate proceduri pentru trafic de persoane și producerea unui accident mortal în masă.

Luna trecută, poliţa din Ungaria a oprit în zona oraşului Dunafoldvar un camion românesc în care erau ascunşi 97 de migranţi ilegali. Anterior, cu câteva ore înainte, doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş. Toate persoanele sunt migranţi, toţi de naţionalitate siriană.

Citeşte şi Canalul Mânecii, cimitirul migranţilor. Cel puţin 31 de oameni au murit miercuri, după ce ambarcaţiunea cu care încercau să ajungă în Anglia s-a scufundat UPDATE