Tragedie într-o familie din Arad. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat de la etajul 4

Tragedie într-o familie din Arad, ce a avut loc duminică după-amiază. Un bărbat din cartierul Aurel Vlaicu şi-a atacat soţia cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a aruncat de la etajul patru al blocului unde locuia. A murit pe loc.

04 apr. 2021, 18:07
Tragedie într-o familie din Arad. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat de la etajul 4
Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat de la etajul 4

Tragedie într-o familie din Arad. Conflictul izbucnit între cei doi soţi şi asistat de băiatul lor, în vârstă de 12 ani, ar pornit de la faptul că femeia ar ar fi părăsit domiciliul conjugal „marţi sau miercuri”, dar s-a întors acasă duminică pentru a-i face de mâncare copilului.

Citeşte şi: Cadavrul copilului dispărut din Arad a fost găsit de un cioban. Era în descompunere

Deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care a declanşat cearta dintre ei, finalizată în mod tragic. Băiatul e cel care i-a telefonat bunicului să-l anunţe că „tati e mort”.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean şi are plăgi multiple prin tăiere, însă, la o primă evaluare, acestea nu-i pun viaţa în pericol. Victima este conştientă şi este supusă unor investigaţii medicale amănunţite.

Tragedie într-o familie din Arad

Polițiștii au fost sesizați prin 112, în jurul orei 14,20, în legătură cu un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) situat în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului. Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan.

Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment” – transmite IPJ Arad, potrivit Aradon.ro.