Tragedie într-o familie din Iaşi. Un tânăr a murit electrocutat chiar de ziua lui

O tragedie a avut loc într-o familie din judeţul Iaşi. Un tânăr de doar 28 de ani a murit chiar de ziua lui, în timp ce lucra cu o betoniernă.

11 aug. 2022, 19:58
Tragedie într-o familie din Iaşi. Un tânăr a murit electrocutat chiar de ziua lui

Tragedie într-o familie din Iaşi. O întreagă comunitate este în stare de şoc după ce un tânăr a murit electrocutat, în timp ce lucra cu o betonieră. Trei copii au rămas acum orfani de tată.

Tragedie într-o familie din Iaşi. Tânăr de 28 de ani, mort de ziua lui

Citeşte şi Toți oamenii de pe plaja din Costinești s-au strâns să vadă cum e scos cadavrului tânărului înecat în mare. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a-i îndepărta

Tragedia s-a petrecut în satul Frunziş, comuna Mironeasa. Potrivit primelor informaţii, bărbatul s-a răsturnat cu betoniera, iar apa s-ar fi scurs pe sursa de curent şi pe el. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să-i salveze viaţa.

Toţi cei care l-au cunoscut sunt în stare de şoc.

„Mare păcat! Era atât de tânăr, avea 3 copii de crescut, era un băiat tare muncitor. O adevărată tragedie! A fost un șoc pentru toată lumea când s-a auzit în sat despre acest caz. A murit săracul, chiar de ziua lui. Au venit ambulanțe, elicopterul, au încercat toți să-l salveze, dar nu au mai reușit. Din câte știu eu, a murit din cauza betonierei cu care lucra. Aceasta s-ar fi răsturnat, iar apa s-ar fi scurs pe sursa de curent și pe el. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat un vecin, potrivit BZI.

Oamenii legii fac cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, s-a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat agent principal de poliție Ioana Bîlea, IPJ Iași.

Citeşte şi Un şofer de 80 de ani s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident în urma căruia soția lui a murit