Anchetă la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu”, după decesul militarului american. Ce au descoperit medicii legişti

Este anchetă la baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanța. Un militar american a murit la câteva zile după ce a leşinat în timpul unui antrenament. Potrivit medicilor legiști, bărbatul ar fi suferit un infarct.

07 sept. 2022, 18:46
Anchetă la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu”, după decesul militarului american. Ce au descoperit medicii legişti

Tragedie la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu”. Militarul american în vârstă de 41 de ani, căruia i s-a făcut rău zilele trecute în timpul unui antrenament, a murit.

Tragedie la Baza Militară „Mihail Kogălniceanu”

Citeşte şi Detalii terifiante despre sinuciderea fetei de preot din Maramureș. Părinții apelaseră la un psiholog pentru a rezolva problemele adolescentei cu depresia

Soldatul fusese internat în spital în stare foarte gravă și se afla la Terapie Intensivă. S-a luat în calcul chiar și transferul lui la o clinică din Germania. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Confirmăm că decesul unui militar american a survenit pe 6 septembrie 2022 şi a avut cauze naturale. Militarul se afla la Baza Militară ‘Mihail Kogălniceanu’. O investigaţie este în curs, pentru a determina cu exactitate cauzele producerii nefericitului eveniment. Rudele militarului au fost anunţate.

Regretăm pierderea unui membru al echipei, transmitem şi pe această cale condoleanţe familiei şi facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile. Grija faţă de soldaţi şi familiile lor este prioritatea noastră”, se arată în comunicatul oficial transmis.

Potrivit primelor informaţii, medicii legişti de la Constanţa au stabilit că militarul ar fi murit în urma unui infarct.  O a doua autopsie se va face într-un spital din Germania şi abia după aceea militarul va fi repatriat.

Citeşte şi Un bărbat de 70 de ani a fost găsit înecat în mare, în zona plajei Modern din Constanța. Paramedicii nu au putut decât să constate decesul